Str Pescarusului 8, Costinesti
+40731031338, 0722576041
Rezerva Acum

Asezata in partea de nord a statiunii Costinesti, situata la malul Marii Negre pe faleza soarelui in Costinesti, intr-o zona pitoreasca din litoralul romanesc, cu un cadru arhitectural deosebit, pensiunea turistica – vila “Trident ****” este locul unde gasesti servicii excelente de cazare pe litoral, din categoria locatii cazare ideale pentru cei ce se lasa fermecati de valurile si briza marii si vrajiti de glasul pescarusilor de pe litoral, totul intr-un decor si confort excelent, la tarife de cazare ieftine in 2021, pentru servicii de calitate de lux, pe care cu siguranta nu-l veti uita datorita unei echipe de profesionisti pregatiti sa raspunda exigentelor dvs. pe toata durata unui sejur la mare.

Asezarea pensiunii in vecinatatea marii face ca vacanta pe litoral sa deschida turistilor posibilitatea realizarii unei cure heliomarine, precum si oportunitatea de a se bucura de climatul bogat in aerosoli salini ” Trident **** ” este o pensiune vila turistica cu cele mai bune oferte de cazare in Costinesti.

Construita in anul 2006, si reamenajata in anul 2016, pensiunea este autorizata si clasificata la patru margarete, dispune de spatii generoase de cazare-in-costinesti (8 camere duble mari superioare, la etaj, si 6 camere duble standard – 3 margarete, toate sunt cu pat matrimonial, 1 apartament Junior de Luxe suite, 1 apartament Senior de Luxe suite), modern mobilate si dotate dupa ultimele cerinte in domeniul turismului romanesc. Pensiunea este cu circuit inchis, accesul in pensiune si in parcarea subterana se face cu cartela pe care o primiti la momentul cazarii dvs.

Pentru turistii nostri am inclus la sectiunea infoturism sau turistinfo cateva noutati de sezon in Costinesti,  ca sejurul sa fie cat mai placut si relaxant atat pentru parinti, bunici cat si pentru copii, am amenajat in spatiul verde al pensiuni-turistice o zona cu vegetatie exotica, gradina de vara cu loc de joaca pentru copii ce contine, balansoar, leagan, tobogan, biciclete copii (tourismguide), minicarting mecanic – , TIR cu arcul, palete de tenis de plaja (beach ball in-costinesti), echipament pentru joc de fotbal pe plaja (beach football in round trip) diverse jocuri antrenante tip Tenis de masa pt copii (ping pong) , Fuzzy ball (rotouring), DART”S cu magnet, Marocco, Monopolly, Sah si multe multe alte surprize pe care le veti descoperi singuri inca de la intrarea pe sub arcada plina cu flori de salcam.

In cele 4 foisoare din gradina va puteti bucura de intimitatea romantica a momentului, intr-un decor ambiental cu vegetatie exotica, fiind special concepute si asezate pentru ca indragostitii sa fie feriti de ochii indiscreti.

In Pensiunea Vila Trident **** cuvintele de ordine sunt: calitate, promptitudine, ordine, curatenie si igiena. Detinem autorizatia de stingere la incendiu emisa de ISU Dobrogea,avem implementat si mentinem riguros, perfectionandu-ne permanent, sistemul de management European al calitatii pentru servicii de cazare tip pensiune si restaurant- ISO SRAC 9001 : 2008 (autorizatie nr.7429/14.09.2009) precum si cel al sigurantei alimentului ISO SREN 22000 : 2005 (autorizatie nr. 237/14.09.2009).

Prin aplicatia infoturisti si anunta-ma suntem conectati in permanenta la sugestiile venite din partea dvs. Igienizarea si curatenia camerelor si a spatiilor comune din pensiune se face zilnic. Prosoapele se schimba zilnic iar lenjeria dupa 3 nopti de cazare din sejurul dvs.Tratamentele de dezinsectie, deratizare si dezinfectie, ale spatiilor interioare si exterioare (impotriva tantarilor si insectelor), se face dupa un grafic prevazut de normele legale sau ori de cate ori este necesar.